Holland Immo Group
Language:   Nederlands English

IMMO Huurwoningfonds Nederland

 

24-05-2017 | IMMO Huurwoningfonds Nederland belegt in een vijftal appartementencomplexen in de steden Dordrecht, Rotterdam, Zoetermeer en Arnhem. Alle appartementen bevinden zich in het betaalbare woningsegment voor starters, dat een groot tekort kent en zijn volledig verhuurd. 

Lees meer >

Betaalbare huurwoningen voor middeninkomens: hardnekkig probleem

 

09-05-2017 | De gemeente Amsterdam presenteerde vandaag een actieplan voor meer huurwoningen in het middensegment in de stad. De hoofdstad wil tot 2025 tenminste 1500 middeldure huurwoningen per jaar realiseren. Niet alleen door nieuwbouw, maar ook door bijvoorbeeld leegstaande kantoorpanden te verbouwen tot woningen.

Lees meer >

'Huursector sleutel naar oplossing woningmarktproblemen'

 

09-05-2017 | Het tekortschietend aanbod van middeldure huurwoningen in de grote steden verergert de oververhitting. Een groter vrijehuursegment vormt de sleutel om de woningmarkt te verlossen van onevenwichtigheden, stelt DNB. Daarbij is de rol van woningcorporaties hard nodig, meent de centrale bank.

Lees meer >

DNB: prijsherstel alleen in en rondom grote steden

 

09-05-2017 | De huizenmarkt in grote steden vertoont tekenen van oververhitting zonder dat er sprake is van een zeepbel. In de omliggende steden lopen de prijzen ook sterk op, terwijl in grote delen van de periferie bewoners vertrekken en van prijsherstel geen sprake is.

Lees meer >

Naar boven